SLIDER

Kop, kop, onko siellä ketään?

Tämä kirjoitushomma ja blogin kunnossapitotyöt on tiedättekös aika yksinäistä hommaa. Ei ole ketään kenen kanssa istua iltateelle ja jutella sisällöntuotannon iloista ja suruista. Google on paras ystäväni, kun opettelen koodaamisen alkeita, kun hankin blogille .fi päätteisen nettiosoitteen tai kun yritän selvittää miksei kävijäseurantalaskurini toimi.


Erityisen yksinäiseksi tunnen itseni, kun haluan vaihtaa blogialustan Bloggerista Wordpressiin. Google, keitetäänkös taas teet?


Kuvausassariksi palkkaan kolmijalkaisen ontuvan ystäväni, kamerajalustan.

Kun omat taidot eivät riitä kauniin sivuston koodaamiseen voi aina tilata blogiteeman Argenttiinasta parilla kympillä.


Uusi tietokonekkin pitäisi hankkia ja kamerakalustoa viilata. Google, vertaillaanko vähän tarjontaa?

Nautin sopivasti annosteltuna yksinäisyydestä ja hiljaisuudesta ja siitä, kun ajatukset juoksevat villisti. Annoskoko on tainnut olla nyt vain liian suuri.Parhaat ideat syntyvät muuten yön pimeinä tunteina Kartanlukijani nukkuessa.

Kello näyttää 3.40. Yritän saada villisti laukkaavat ajatukset kesytettyä, jotta voisin taas vaipua uneen.


8 kommenttia

 1. Voin samaistua oman yrittäjyyteni kautta. Ihanaa ja tunnen usein olevani etuoikeutettu mutta joskus yksinäinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On varmasti ihanaa toimia yrittäjänä ja vapaasti määritellä omaa elämänrytmiään, vaikkakin huonona puolena on työyhteisön puuttuminen. Kiitos kommentista <3

   Poista
 2. Tuttu tunne, varsinkin maailmalla reissatessa verkostoituminen on jäänyt vähän heikoksi ja suurin osa asioista tulee pähkäiltyä ihan omassa päässä. Onneksi meitä on sentään kaksi reissaamassa yhdessä, joten voidaan keskustella asioista keskenämme. Välillä olisi kuitenkin kiva saada myös ulkopuolisilta mielipiteitä ja neuvoja. Onneksi on kuitenkin kaiken maailman Face-ryhmät olemassa, joista saa vertaistukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, ihanaa kuulla että siellä on muitakin samassa veneessä. En ole vielä oppinut hyödyntämään FB-ryhmiä muuta kuin lukemalla muiden juttuja. Ehkä rohkaistun seuraavan ongelman ilmaantuessa.

   Poista
 3. Google ei ole ystävä, minun ystäväni on duckduckgo. Googlella on liikaa valtaa ja se sensuroi ihan legitiimejäkin sisältöjä youtubesta.
  Minä olen IRL ihan valtavan paljon itsekseni. Minun on vaikea suhtautua ihmisiin, jotenkin rakettitiedettä minulle. Minä olen vielä neurotyypillinen, sitäkään en voi syyttää. Blogikin, en edes odota kenenkään ymmärtävän minun ajatuskulkuani. Se on minun testamenttini maailmalle kunnes se löytyy enää wayback machinella.
  Katsoin aikoinaan sarjaa Nowhere man, onko se suomeksi Mennyt elämä tai jotain, jossa henkilö ottaa kuvia dokumentoidakseen sen, miksi hän on kadonnut. Vähän sama teema minulla on bloggaamisessa. Haluan dokumentoida tämän maailman. Ehkä siitä on joku päivä itselleni hyötyä.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä ankkasivusto on itselleni ihan uusi tuttavuus, kiitos. Nyt minulla on kaksi ystävää. Sun kirjoituksia ja kommentteja on aina mielenkiintoista lukea, koska ne ovat omalaatuisia. Se on erityistä ja arvostettavaa.

   Poista
 4. Näinhän se on, meitä on onneksi kaksi, eli joskus toinen saattaa selvittää sen jutun, jota toinen ei. Avioparina bloggaaminen on kivaa myös siksi, että toinen ymmärtää bloggaamiseen käytetyn ajan ja tekstitkin ehkä paranee siitä, että kotikriitikko käy ne läpi ennen julkaisua, useimmiten ainakin.
  Pirkko / Mariharakka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun Kartanlukijani toimii taustatukena lukemalla silloin tällöin juttujani ennen julkaisua. On mukavaa jos toinen saa kiinni kirjoitusvirheestä. Ei sitten hävetä niin paljon :)

   Poista

© Matka maailman ympäri 80 vuodessa • Theme by Maira G.