Tulimme eilen Balilta veneellä Lombokille, tai oikeastaan sen vieressä olevalle pienelle ja tosiaankin rauhalliselle Gili Meno-saarelle, jolla on rantaa viitisen kilometriä. Kuljetukset Ubudista Padangbaihin ja sieltä Gilille ja takaisin, sekä lopuksi kuljetus Sanuriin maksoi kahdelta 1100 000 rupiaa, eli noin 90€. Meidän onneksemme ei ole sesonki ja saimme liput noin edullisesti.
Kun pääsimme perille paratiisisaarellemme söimme ensin hyvin ja lähdimme sitten kiertämään saarta kävellen ja etsimään majoitusta. Kävelimme saaren toiselle puolelle ja löysimme majoituksen rannan tuntumasta. 200 000 rupiaa (n. 16€) yö, sisältäen aamupalan ja kylppärin ilman kattoa. Mikäs sen mukavampaa, kuin olla tähtitaivaan alla! Hintataso täällä on yllättävän edullinen sillä ajattelimme, että ruoka olisi kalliimpaa, kuin Balilla. Keskimäärin ruoka-annos maksaa n.2€ ja siihen juoma päälle.


Rahaa täällä ei oikeastaan kulu muuhun kun ruokaan. Tänään heräsimme kahdeksan aikaan ja aamupalan jälkeen siirryimme toiselle puolelle saarta olemaan ja syömään. Käytännössä ollaan istuttu, makoiltu, syöty ja uitu koko päivä. Tätä on tiedossa seuraavat päivät.

Eilen oltiin vähän aktiivisempia ja käytiin kävelemässä saaren eri osissa. Löytyi muutama autioitunut ja rapistunut resortti tyhjine uima-altaineen. Aika aavemaista!


Istutaan rantaravintolassa ja luetaan ja syödään. Ehkä parin tunnin päästä nousemme ja siirrymme jonnekkin muualle, tai sitten emme. Kantapaikaksemme on muodostunut Rust Warung. Täällä voi makoilla, istuskella tai käydä meressä uimassa ja mikä tärkeintä, ruoka ja juoma on hyvää ja edullista.

WC ilman kattoa