Kambodzan puolelta oli tavallaan mukavan tuttua ja turvallista tulla pariksi yöksi vielä Thaimaan puolelle Bangkokiin. Vaikkakin kaupungissa oli ajoittain levottomuuksia ja vallankaappauksen uhka. Tämä on jo mun neljäs visiitti 9 miljoonan asukkaan Bangkokissa, joten ei kai se ole ihme että tuntuu jo kodikkaalta. Meidän hotellista oli aika hienot maisemat kaupunkiin ja muutenkin City Hotelli oli aika luksusta verrattuna moniin majoituksiin, joissa olimme olleet.


Parin viikon aasialaisen ruoan syömisen jälkeen tuntui taivaalliselta ahtaa Big Mäcciä naamariin!


Hävettää myöntää että vietimme tänään aikaa enemmän ostoskeskuksessa, kuin mitä olimme Angkor Watin temppeleissä. Kyseessä ei ole kuitenkaan mikä tahansa ostoskeskus, vaan maailman 6. suurin Paragon-niminen ostosparatiisi. Huvittavaa on toki sekin, ettemme ostaneet juuri mitään itsellemme. Juha-Matti löysi hienot Converset ja minä ostin dosetin mun vitamiineille. Rakennuksessa on silti niin paljon nähtävää. Aivan uskomattomia kauppoja joiden ulkoasu on hiottu viimeiseen asti. Parin autokaupan kohdalla multakin loksahti leuka auki. Lamborghini livenä ja 700 000 €:n Rolls Royce olivat kieltämättä aika vaikuttavia. Paragonista löytyy myös mm. Madame Tussaud-vahakabinetti ja merimaailma, jossa pääsee uimaan haiden kanssa.
En pidä Kokkolan Chydenia Centteriä enää minään.

Meinasimme mennä temppeleitäkin katsomaan, mutta siellä oli niin valtavasti ihmisiä ja isot pääsymaksut, että päädyimme katsomaan makaavaa pudhaa - Wat Phota. Siellä ei sitten muita ollutkaan eikä sisäänpääsymaksua laisinkaan.