Kun tiedossa on päivä Alpeilla sitä ei ilahdu, kun huomaa aamulla että ulkona sataa ja on pilvistä. Alkuperäinen suunnitelma oli nousta gondoolihissillä ylös vuoristoon, mutta suunnitelma muuttui huonon sään takia. Ajoimme kuitenkin vuoristoon Schnepfauhun, jossa saimme ihailla maisemia ja nautiskella energiajuomaa. Maisemat olivat vaikuttavat pilvistä huolimatta kun edessä kohosi yli 2 km korkea vuori.
Loppupäivän kukin kulutti parhaaksi katsomallaan tavalla. Osa lähti ostoksille, osa nukkumaan ja osa saunaan. Illalla suuntasimme sateessa läheiseen juottoravintolaan nauttimaan paikallisista jättiannoksista. Kaikki alkavat olla aika turvoksissa ja verisuonet tukoksissa, kun kaksi kertaa päivässä syödään kolmen ruokalajin setti. Välipalat ja aamupalat siihen lisäksi. Ei meillä Suomessa saa ravintolassa kolmea leivitettyä pihviä, kun tilaat pihviä ja ranskalaisia! Annoskoot on täällä aika jäätäviä. Paikalliset haluavat ruokaa koko rahan edestä rasvasta ja lihasta tinkimättä! Itsehän söin kasvis -ja kalaruokia jotka olivat maltillisen kokoisia. 

Aivan loistava reissu! Mulla on kyllä loistavia työkavereita joiden kanssa ei voi tulla tylsää. Vatsalihakset kiittävät nauramisesta! 


Meidän matkaseurue

Ehdoton Itävallan lahja maailmalle: omenastruudeli