Olen hämmentävällä,  mielenkiintoisella ja kaaoottisimmalla matkalla jolla olen koskaan ollut Huusholli Keittiöiden Eeva-Liisan, Jarin, Annikan, Piian, Päivin ja Samin kanssa. Reissussa on mukana myös Hahlen myyntijohtaja Jaffa ja meidän edustaja Mikko.
Matkasta tekee hämmentävän se, etten ole ennen ollut ulkomailla matkalla, jossa muut huolehtivat ruoista, kuljetuksista ja matkaohjelmasta. Harvalla on mahdollisuus päästä vierailulle Blumille ja tuntuu uskomattomalta, että täällä sitä nyt ollaan työmatkalla. Blumin Martin, Christoffer ja Sonya ovat kaikki todella huomaavaisia. He kutsuvat meitä kaikkia etunimillä (miten taivaan tähden ne muistaa ne!) ja he tiesivät etukäteen etten syö lihaa ja se huomiodaan joka kerta, kun menemme syömään. Blumin tehdas tekee päivässä sen määrän laatikoita mitä Suomi tarvitsee vuodessa ja silti meitä pidetään arvossa vaikka ollaan niin pieni vesipisara valtameressä.
Mielenkiintoisen matkasta tekee taas se, että lensimme Sveitsiin ja sieltä ajoimme Itävaltaan pieneen Bregenzin kaupunkiin, jossa majoitumme. Ihania uusia maita ja paikkoja joihin muuten en varmaan koskaan eksyisi. Pääsemme näkemään valtavan tehtaan ja upeita alppimaisemia. 

Rakkaat työkaverini taas tekevät matkanteosta välillä kaaoottisen tuntuisen jatkuvalla kovaäänisellä puheensorinalla. Alkoholilla saattaa toki olla jotain tekemistä asian kanssa.

Harvoin on tilaisuutta viettää työkavereiden kanssa kunnolla aikaa työajan ulkopuolella ja tutustua vähän enemmän ja pitää hauskaa. Jännittävä ja erilainen reissu siis tiedossa!