Viimeinen päivä Sarajevossa alkoi sateisesti. Makoilimme hotellilla ja mietimme mitä tekisimme. Harkitsimme olympiamuseota ja uimahallia, mutta tänäänhän on sunnuntai ja monet paikat on kiinni.

Puolen päivän aikaan hyppäsimme taksiin ja suuntasimme vanhaan kaupunkiin syömään, ehkä parasta ruokaa Sarajevossa. Pikkuruinen Dveri oli hankala löytää, mutta löytäjää odotti tunnelmallinen puutarhamainen ravintola. Ruoka oli superhyvää ja ruoan kanssa tarjottiin bostonpullan näköistä lämmintä leipää. Mistähän saisin reseptin?!
  Viereisessä pöydässä käytiin mielenkiintoisia keskusteluita maan tilanteesta, piirityksestä ym. ja yritin salakuunnella parhaani mukaan.

 
Maistelimme myös lokumia, joka on hieman marmeladin näköistä herkkua ja istuskelimme kahvilassa. Käppäiltiin aikamme pitkin mukulakivikatuja, kun hoksattiin hakeutua leffateatteriin jossa juuri sopivasti oli alkamassa San Andreas. Korvatulpat korviin ja hyvä asento ja aika kului kuin siivillä eikä maksanut kuin 2,5€/hlö.Yritimme löytää vielä uusia katuja joita pitkin emme vielä olleet kävelleet hotellille ja napsimme viimeisiä kuvia. Lähikaupasta haimme iltapalaleivät ja rinkelit, nutellaa ja ayrania ja pidimme parvekkeella piknikin.