Hyppiminen veteen on aina yhtä hauskaa. Varsinkin jos oman mökin ovelta on metri lämpimään järviveteen. Rohkeimmat pääsivät järvellä myös kokeilemaan liaanin avulla hyppäämistä veteen. Itse jäin veneeseen ottamaan kuvia. Aada ja Evena saivat isot hurraukset hienoista hypyistään ja rohkeudestaan.
Varasimme Khao Lakista etukäteen kahden päivän ja yhden yön retken järvelle, joka maksoi kuljetuksien kanssa 13 500 THB. Hintaan sisältyi majoitus siistissä mökissä Smiley lake housessa, ruoat ja vesi sekä tietenkin ohjelma. Ryhmäämme piti kasassa huumorintajuinen oppaamme Kui. Järvelle pääsi helposti melomaan itse ja lisäksi ajelimme pitkähäntäveneellä ympäri järveä.
Aamusafarilla ihastelimme auringon nousua ja kuuntelimme sademetsän ääniä. Kiersimme varovasti rantoja läpi ja yritimme nähdä eläimiä aamutoimissaan. Näimme muutamia apinoita sekä kuningas kobran poikasen uiskentemassa vedessä. Veneemme havaittuaan se nousi nopeasti vedestä ja pakeni metsään.Kui kertoi, että kun Kibboni -apina on yksin se pitää hienoa ujeltavaa ääntää kutsuessaan itselleen kaveria. Pysähdyimme ja istuimme hiirenhiljaa ja kuulimme isoäänisen Kibbonin kutsun. Tuota metsästä kuuluvaa konserttia olisi voinut kuunnella iäisyyden.Meidän lapset viihtyivät todella hyvin järvellä ja jaksoivat hienosti kaikki veneretket ja samemetsäseikkailut. Kaksi päivää oli aivan liian lyhyt aika nauttia upeasta luonnosta. En ole käynyt Krabilla, mutta jos karstivuoria haluaa nähdä, niin väitän että Khao Sokin järvellä niitä on enemmän ja kaikki on kauniimpaa.