Riverside Cottages Khao Sokissa on muuten täydellinen paratiisi sademetsässä, mutta resortin ravintolasta ei kannata tilata mitään itse valmistettua. Paahdettuja leipiä ja tuoreita hedelmiä kokki ei onnistunut pilaamaan aamupalalla.
Ensimmäisen päivän jälkeen päätimme, että käytämme hyväksi ilmaista kuljetuspalvelua kylälle ja söisimme siellä. Matkan viimeisinä päivinä haluaa nauttia ruoasta ja vetää joka kerta ruokaöverit.


Mökkimme oli ihan joen vieressä ja tytöt leikkivät siellä mielellään isoilla uimarenkailla. Kerran pelasimme biljardia, joka osoittautui hankalaksi hervottoman ison pöydän ja nihkeiden sormien takia.
Muuten kulutimme aikaa riippumatossa omalla terassilla tai resortin olohuoneessa. Siellä oli hyvä pelata, ottaa päikkärit ja tyttöjen tehdä läksyjä.

Maaorava, jonka ristimme Tikuksi, puikkelehti välillä mökkimme sisällä kattoparrujen päällä ja välillä "olohuoneen" katossa. Resortissa näimme myös tuhatjalkaisia, liskoja, gekkoja, muurahaisia ja isoja perhosia sekä tietenkin kissoja, joita oli mukava rapsutella. Joessa taisi olla myös pari kalaa, koska Uttia puraisi joku varpaasta.

Aamuisin olin yleensä ensimmäisenä hereillä ja makoilin hyttysverkon alla odottelemassa muiden heräämistä.  Kuuntelin sademetsästä kuuluvia apinoiden ja lintujen ääniä ja tajusin että ääniherkkänä en ole nukkunut täällä kuitenkaan korvatulpat korvissa. Luonnon äänillä ja ulkoilmalla on uskomattoman rentouttava vaikutus.