Mohin Tara - hotelli, jossa respan poika kulkee korkokengissä ja uima-altaassa on  pari nuijapäätä. Mielestäni paras budjettihotelli Khao Lakissa! Huone numero 115 on ainut perhehuone kerrossängyllä, josta on suora pääsy uima-altaalle. Reunimmainen huone antaa myös hieman enemmän rauhaa ja yksityisyyttä. Ei täällä tosin ruuhkaa ole sillä hotellissa on vain kourallinen asukkaita. Huone on siisti, sängyissä on hyvät patjat ja tyynyt ja ilmastointi auttaa nukkumaan sikeästi.
Hotellin vieressä on paikallisten asuttama hieman parempi omakotitaloalue sekä lampi, jonka ympäri voisi mennä lenkkeilemään. Tässä kuumuudessa olemme tyytyneet ajamaan sen ympäri vain skoottereilla.

Lähellä on myös ruokatori jossa myydään tuoreita hedelmiä, kalaa ja vaatteita ym. Isomman nälän yllättäessä ravintoa saa muovituoliravintoloista, joissa ruoka on halvinta ja monesti myös maukkainta. 


Alueella on myös muutamia parempia ravintoloita esim. Mr Chu, jossa on hyvä palvelu, loistava ruoka ja heiltä saa vuokrata myös skoottereita. Päiväksi yksi skootteri maksaa 200 batia eli n.5 €.Huone maksoi viikolta 240€, kun vastaavat rannassa saattavat maksaa 600-800€. 
Muutenkin ruoka ja ostokset ovat edullisempia kauempana turistikeskittymästä. Jos ja kun Nang Thongiin kuitenkin haluaa, hotelli tarjoaa sinne päivittäin ilmaisen edes takaisen kuljetuksen.

Meille tämä hotelli oli loistava löytö kaikin puolin. Kaiken kruunaa Paavoksi nimetty sammakko, jonka tytöt ovat bonganneet altaan reunalta parina päivänä. Vaikuttaa siltä että Paavo sai myös pari poikasta, uima-altaaseen.