Queenin ansiosta reissasimme Helsinkiin ja päivä sattui olemaan kuun ensimmäinen perjantai ja silloin Kiasman nykytaidemuseoon pääsee ilmaiseksi. Tämä sopi meidän olemattomalle budjetille ja saimme hieman kulutettua aikaa kaupungilla ennen keikkaa. Täytyy kyllä sanoa, että en aina ihan ymmärrä kaikkea nykytaidetta, mutta ei mun onneksi tarvitsekaan. Näyttelyssä oli aika hauskoja juttuja tällä kertaa ja tässä niistä muutama:


Mannerheimin patsas ulkona ja sisällä huone täynnä bling blingiä. Hieno kontrasti.


Voihan sitä muovikippoja näinkin uusiokäyttää. Pidän tiloista ja taiteesta, joita voi koskea ja kokea ja tämä huone oli kaikkea sitä.

 
Jättiläiskukkia katossa. Ne täyttyivät välillä ilmalla ja liikkuivat kuin tervehtiäkseen katsojia.

 

Migreenihuone! Välkkyvä ristinollataulu.


Hidastettu tanssivideo tännä peppuja ja pakaroita.Sortunut katto

Taiteen jälkeen oli saatava kuppi kahvia ja Helsingissä on kyllä vaihtoehtoja joista valita. Tällä kuppilalla on varmasti hauskin nimi, johon olen missään törmännyt. "Why join the navy when you can be a pirate" eli suomeksi "Miksi liittyä laivastoon kun voi olla merirosvo". Jos kaipaa kahvia, smoothieita ja pientä purtavaa, niin täällä niitä voi nauttia industrial hengessä. 

Suomen kesä näytti hetken parhaita puoliaan ja saimme nauttia legendaarisen Queenin musisoinnista aurinkoisessa säässä. Mulla alkoi juuri kesäloma ja tämä oli loistava tapa aloittaa elpyminen työelämästä. Ensi viikolla onkin sitten luvassa jotain jännittävää, kun lähdetään typyjen kanssa Montenegroon lämmittelemään.