Olen koulutukseltani muotoilija, visualisti sekä mediapalveluiden toteuttaja. Olen asiakaspalvelun ammattilainen ja tuotan sisältöä somekanaviin videon, kuvan ja tekstin muodossa. Lisäksi toimin ketteränä osana isompaakin kuvaustiimiä mainoskuvauksista monikameratuotantoihin esimerkiksi kameraoperaattorina, kuvaussihteerinä, tuotantoassarina tai leikkaajana. Kokemusta löytyy myös tuottajan sekä ohjaajan tehtävistä. Hallitsen myös yhden naisen videotuotannot alkusuunnittelusta lopputuotteeseen.

Olen organisointikykyisen, visuaalinen, määrätietoinen, hymyilevä, avoin, tarkka ja heittäytyvä media-alan moniosaaja, jota kiinnostaa erityisesti tehdä väkeviä dokumentteja, editoida mukaansatempaavasti tarina edellä ilman turhia räjähdysefektejä sekä kesyttää graafiset elementit animoimalla.

Media-alan opintojen aikana kuvasin, ohjasin ja leikkasin esikoisdokumenttini, josta olen erityisen ylpeä. Voit lukea Kotiaresti -dokumentista lisää tästä linkistä.

Syön paljon puuroa lounaaksi ja kahviini lorautan kauramaitoa. Arvostan vapautta työajoissa ja työskentelen tehokkaasti myös omasta kotitoimistostani käsin (eli keittiön pöydän äärestä).


Ota rohkeasti yhteyttä!
Kysy kuulumisia tai vinkkejä, ehdota yhteistyötä tai pyydä vaikka kahville.
laaksolaan (at) gmail.com


Hymyilen paljon, katson silmiin ja kättelen reippaasti.
Toivottavasti kohdataan!